Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Συνέδριο σχετικά με Ελεύθερο Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνει συνέδριο με θέμα "ΕΛ/ΛΑΚ: Επιχειρηματικότητα, Δημόσιος Τομέας, Εκπαίδευση & Έρευνα".

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Μαΐου 2010 στην Αθήνα (ΕΜΠ), ενώ την Κυριακή 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα.

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ προσκαλεί δημιουργούς (developers) ΕΛ/ΛΑΚ και γενικώς όσους συμβάλουν (contributors) σε έργα ΕΛ/ΛΑΚ, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την πρότασή τους και την πόλη που θέλουν να συμμετέχουν, για κρίση από την επιστημονική επιτροπή, με e-mail στην διεύθυνση info @ ellak.gr, το αργότερο μέχρι την Κυριακή 18 Απριλίου.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο να περιλαμβάνει συνοπτική περιγραφή της πρότασης έως 300 λέξεις. Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν τόσο παρουσιάσεις, όσο και εργαστήρια (workshops).

== === ==

Mπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο συνέδριο και στις ημερίδες στο http://ellak.gr/index.php?option=com_comprofiler&Itemid=78&task=userDetails - Αφού πρώτα συνδεθείτε : http://ellak.gr/index.php?option=com_comprofiler&task=login

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τα στοιχεία εισόδου σας , μπορείτε να τα ανακτήσετε εδώ http://ellak.gr/index.php?option=com_comprofiler&task=lostPassword